Статистика раздачи
Размер: 261.27 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

After Blues / 3 Albums
Жанр: Blues / Blues Rock
Страна: Polska
Год издания: 1986, 1989, 2008
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 192-320 kbps
#7771. Hey Wooman [2:38]
2. Popatrz Mamo / Look At Me Mum [5:44]
3. Sliska Dzisiaj Droga / The Way Is Slippery Today [2:08]
4. Blues Dla Ryska / Blues For Richard [8:40]
5. Coraz Zimniejsze Dni / Days Become Colder [4:29]
6. Bluesada [4:43]
7. Kiedy Opuszczam Miasto / When I'm Leaving Town [2:44]
8. Nie Zaluj Mnie / Don't Pity On Me [4:29]
9. Slusarz / Locksmith [3:35]
Muzycy:
Leszek Piłat – śpiew, gitara basowa, perkusja
Waldemar Baranowski – gitara elektryczna, gitara akustyczna, perkusja
Ludwik Kurek – perkusja
#7771. Independent
2. Women Often Lie
3. Blues For Richard
4. Dedication
5. I Believe You Won't Go
6. I Feel The Blues From The Morning
7. Look At Me Mum
8. Head Up
Muzycy:
Leszek Piłat – śpiew, gitara basowa, harmonijka
Waldemar Baranowski – gitary
Erhard Hirt – gitary
Ulli Dünnewald – perkusja
#7771.Kilka pytań
2.Bluesada
3.Ja mam bluesa
4.Głowa do góry kolego
5.Mój raj
6.Już nie kłam
7.Ameryka II
8.Heysel
9.Ostatni blues dla Sou
10.Popatrz mamo
11.Go go Johny
12.Kiedyś lepiej musi być
13.Zobacz jak pięknie
Muzycy:
Waldemar Baranowski – guitar, vocals
Leszek Pilat – bass, vocals
Piotrek Jaźwiński – drums
Jacek Skrzypczak – sax
Karolina Pilat – vocals
http://afterblues.com/a1202488471pol-Oficjalna-strona-internetowa-szczecinskiego-...AFTER-BLUES.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/After_Blues
"After Blues" powstał w 1980r. Od razu zaproponował muzykę tkwiącą korzeniami w tradycji białego bluesa i tym zdobył rzesze fanów i nagrody na różnego rodzaju festiwalach. Oczywiście oprócz klasyki bluesowej w repertuarze zespołu zaczęły pojawiać się własne kompozycje. W 1985 r. zespół postanowił zostać duetem, a jednak brzmieć jak 4-osobowa kapela. Tak powstał słynny "kombajn perkusyjny" (cała perkusja rozpisana na nogi, sznurki, dźwignie i przekładnie obsługiwana przez dwóch panów, którzy śpiewają i grają na gitarach). Przez blisko 28 lat zespół nagrał 8 płyt (z udziałem m.in. Tadeusza Nalepy, Wojtka Gogolewskiego i innych).
"After Blues" miał to szczęście, że blisko 2 lata był zespołem akompaniującym Tadeuszowi Nalepie, a następnie Mirze Kubasińskiej, która udało się namówić do powrotu na estradę. Grupa wspólnie koncertowała z artystką ponad 11 lat. 15.10.2005. na Festiwalu Muzyki Bluesowej "Bluesada" w Szczecinie odbył się ostatni koncert Miry. Odeszła 10 dni później. W sali prób zespół "After Blues" nagrał z Mirą utwór "Zobacz jak pięknie". Ta przepiękna ballada gościła przez wiele tygodni na liście przebojów "trójki" osiągając 5 miejsce. W dorobku "After Blues", płyta "Zobacz jak pięknie" jest dziewiątym i bardzo osobisty wydawnictwem. Podczas nagrań, oprócz "stałego" składu, czyli Waldemara Baranowskiego i Leszka Piłata udział wzięli: Piotrek Jaźwiński (dawny perkusista zespołu), Jacek Skrzypczak (saksofon), Karolina Piłat, która uroczo przekonuje nas, żeby nie uciekać z tego miasta i że kiedyś lepiej musi być. Oczywiście na płycie pojawia się także głos Miry Kubasińskiej.
Obecni członkowie : Leszek Piłat , Waldemar Baranowski
Byli członkowie : Andrzej Kotok , Zenon Szyłak
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 13.42 КБ / Просмотров 3 ]

Статус
Проверен 

Размер  261.27 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1